Juridisch

De IVR zet zich actief in voor het stimuleren en promoten van de harmonisatie en unificatie van binnenvaart- en aansprakelijkheidsrecht op pan-Europees niveau. De vereniging organiseert o.a. colloquia ter bevordering van de implementatie van internationale verdragen en aanbeveling van internationale voorwaarden en vervoersdocumenten.

Database Rechtspraak CMNI en CLNI

Dankzij de specialistische kennis en uitgebreide ervaring is de IVR in staat om een database van publicaties over relevante internationale verdragen en beslissingen met betrekking tot de internationale verdragen CMNI en CLNI te onderhouden. Daarnaast heeft de IVR leidraden ontwikkeld waarmee het CLNI omgezet kan worden in nationaal recht. Met de database van publicaties en de leidraden voorziet de vereniging haar leden van een unieke service die het mogelijk maakt om eigen werk efficiënter en effectiever uit te voeren.

Log in op Mijn IVR om toegang te krijgen tot de unieke verzameling uitspraken inzake CLNI en CMNI en de leidraden CLNI 2012 en andere relevante juridische informatie. Inloggen is alleen mogelijk voor IVR-leden. Bent u nog geen lid en wilt u wel gebruikmaken van de diensten van de IVR? Meld u zich dan hier aan voor een IVR lidmaatschap of neem contact met ons op.

Voorschriften

File

Language

Download

Size

Verklaring van Mannheim

File

Language

Download

Size

Internationale voorwaarden en vervoersdocumenten

Overige Juridische Publicaties

De IVR biedt u de unieke kans om vragen te stellen aan de IVR Commissies.

Heeft u een vraag met betrekking tot schadepreventie, juridische zaken of een algemene vraag en kunt u het antwoord niet vinden op de website? Deel uw vraag dan met een van de IVR Commissies. De commissieleden behandelen uw verzoek met zorg en efficiëntie, voor zover deze in hun toepassingsgebied vallen. U ontvangt binnen 14 dagen na het invullen van het onderstaande formulier een reactie op uw vraag.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.