Platform en Events

Congres

Elk jaar organiseert de IVR een internationaal congres. Dit congres brengt de verschillende internationale binnenvaart- en verzekeringsgerelateerde sectoren samen en biedt de leden een netwerk op niveau in de breedst mogelijke zin. Tijdens het twee dagen durende congres nemen gasten o.a. deel aan een workshop, gewijd aan actuele en relevante ontwikkelingen. Gastsprekers, gasten en leden krijgen op verschillende momenten de ruimte om meningen en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast bestaat het programma uit meerdere netwerkmomenten op bijzondere locaties. Het IVR Congres staat bekend om zijn informele sfeer en persoonlijke karakter. Netwerken, kennis delen en het stimuleren van de samenwerking tussen de verschillende vertegenwoordigde sectoren staan centraal.
Voor de partners van de congresdeelnemers wordt gedurende de officiële vergaderingen een speciaal partnerprogramma georganiseerd. Naast de gezamenlijke activiteiten en bijeenkomsten krijgen de deelnemende partners voldoende ruimte om de congresdagen naar eigen wens in te vullen.

Het enige internationale congres in de binnenvaart waar alle takken van sport samenkomen

  • Deelname aan het IVR Congres is alleen mogelijk met een IVR lidmaatschap.

Bent u nog geen lid?
Meld u zich dan vandaag nog aan voor een lidmaatschap!

Aanmelden

Colloquium

De IVR organiseert colloquia ter bevordering van de implementatie van internationale verdragen op het gebied van vervoer en aansprakelijkheid en aanbeveling van internationale voorwaarden en vervoersdocumenten. In 2018 vindt het 9de colloquium plaats. Alle inhoudelijke informatie zal door de IVR tijdig gecommuniceerd worden.