Congres Frankfurt am Main 2024

IVR Congres 2024 – Frankfurt am Main

Van 15 tot en met 17 mei 2024 zal de 37e editie van het IVR Congres plaatsvinden in Frankfurt am Main. Het IVR Congres is al jarenlang een groot succes onder onze leden en biedt, naast een inhoudelijk sterk programma, een fantastische mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken en te netwerken met onze leden uit verschillende landen en sectoren. 

Prachtige locaties en inspirerende sprekers 
Frankfurt am Main is een bruisende metropool in het hart van Duitsland en fungeert als een wereldwijd financieel centrum. Genesteld langs de oevers van de rivier de Main, combineert deze stad naadloos rijke geschiedenis met moderniteit, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Frankfurt is ook de stad waar IVR oorspronkelijk werd opgericht door verzekeringsmaatschappijen uit Duitsland en Zwitserland onder de naam “Rheinschiffsregisterverband”. Ga met ons mee terug naar de stad waar het allemaal begon, om herinneringen te delen, prestaties te vieren en gezamenlijk de veelbelovende toekomst die voor ons ligt te omarmen.

Het IVR congres biedt wederom een breed scala aan activiteiten en netwerkmomenten. 

Bestuur en commissies
Op woensdag 15 mei zal het congres aftrappen met de vergaderingen van de leden van het Dagelijks Bestuur, de Raad van Beheer, de Commissie van Advies en de Commissie voor Schadepreventie. Aansluitend zal er een Executive Dinner zijn (uitsluitend op uitnodiging).

Workshop
Na de vergadering van de Juridische Commissie op donderdag 16 mei trappen we het dagprogramma voor de leden af met registratie, lunch en aansluitend de workshop met interessante sprekers uit het uitgebreide IVR netwerk.

Diner
Na afloop van de workshop zal tweede congresdag worden afgesloten met een aperitief en een 4-gangen diner. 

Algemene Ledenvergadering
Op 17 mei zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden, gevolgd door een afsluitende lunch. 


Gezien de positieve ervaringen in de afgelopen jaren openen wij de congresdeelname opnieuw voor niet-leden, niet in de laatste plaats om daarmee aan alle congresdeelnemers een breder netwerk te bieden. Niet-leden kunnen éénmalig deelnemen aan een IVR congres, waarna hen de vrijblijvende mogelijkheid wordt geboden om zich als lid aan te sluiten. 

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over het IVR Congres 2024. Inschrijving zal openen vanaf februari 2024.

Programma 

Het programma wordt op korte termijn bekend gemaakt. 

“Navigating into the future, the value and versatility of inland waterways”

Stap aan boord van een reis naar de toekomst, waar we de schijnwerpers richten op de waarde en veelzijdigheid van de binnenvaartsector. Tijdens het IVR Congres 2024 verkennen we de cruciale rol van de sector in het vormgeven van de toekomst. Ontdek hoe onze waterwegen niet alleen economische waarde toevoegen, maar ook duurzame oplossingen bieden voor transport en milieu. 

Binnenkort zullen wij op de website en op LinkedIn de eerste sprekers tijdens de workshop bekend gaan maken.

Hotel

Steigenberger Frankfurter Hof (congreshotel)
Am Kaiserplatz, Bethmannstraße 33, 60311 Frankfurt am Main, Duitsland

Hotel Steigenberger Frankfurter Hof houdt enkele verschillende kamers vrij voor onze gasten tegen een gereduceerd tarief. Bij het boeken, graag aanvinken: “Ik reis voor mijn werk” zodat u geen ‘city tax’ hoeft te betalen. Indien nog niet ingevuld, kunt u gebruik maken van de code: GRG02 (rechtsboven onder de boekingsdata).

Let op! De kamers worden vastgehouden tot uiterlijk woensdag 24 april 2024. Hierna zijn kamers alleen te boeken op basis van beschikbaarheid tegen het reguliere tarief. 

Reserveer hier uw kamer

Motel One Frankfurt-Römer 
Berliner Straße 55, 60311 Frankfurt am Main, Duitsland

Als geschikt alternatief hotel kunnen wij het Motel One Frankfurt-Römer aanbevelen. Dit hotel is op enkele minuten loopafstand van het Steigenberger Frankfurter Hof. Uiteraard bent u vrij om een andere accommodatie te kiezen.

Reserveer hier uw kamer

Belangrijke informatie over hotelovernachting

Deelnemers van het IVR Congres 2024 kunnen zelf beslissen om een hotelovernachting te boeken. Wanneer u van plan bent om het IVR Congres 2024 te bezoeken, raden wij sterk aan om alvast zo snel mogelijk een kamer te reserveren. Accommodaties in Frankfurt centrum zijn erg populair en raken snel vol. Veel hotels hebben flexibele annuleringsvoorwaarden.   

Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het reserveren en betalen van een hotelkamer. Controleer goed wat de annuleringsvoorwaarden zijn voor u een hotelkamer boekt.  

IVR heeft geen inzicht in de boekingssystemen van de hotels en bij vragen over uw reservering dient u dan ook zelf contact op te nemen met het betreffende hotel. 

IVR heeft met het volgende hotel in Frankfurt an Main afspraken gemaakt over een gereduceerd tarief speciaal voor gasten van het IVR Congres 2024. IVR draagt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en/of prijswijzigingen. Uiteraard staat het de deelnemers volledig vrij om een andere accommodatie te regelen. 

Inschrijving IVR Congres 2024

De registratie voor het IVR Congres 2024 zal openen in februari 2024. Houd deze website, onze nieuwsbrief en social media kanalen goed in de gaten. 

IVR Lidmaatschap

Jaarlijkse deelname aan het IVR Congres is mogelijk met een IVR lidmaatschap. 

Wilt u ook deel uitmaken van het uitgebreide IVR netwerk? Meld u zich dan vandaag nog aan voor een lidmaatschap!

Aanmelden IVR lidmaatschap

Sponsors

Op dit moment zijn alle sponsorplekken voor het IVR Congres 2024 vergeven. Wilt u meer informatie over het sponsoren van een toekomstig IVR evenement? Neem dan gerust contact op met onze Algemeen Secretaris Frouwke Klootwijk-de Vries.

Sponsorpakket