Publicaties

Algemene informatie

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2017

Boeken

Travaux Préparatoires des Budapester Übereinkommens über den Vertrag über die Güterbeförderung in der Binnenschifffahrt (CMNI)

Het Verdrag van Boedapest inzake het Verdrag betreffende het vervoer van goederen over de binnenwateren (CMNI) is op 1 april 2005 in werking getreden en is nu van toepassing in alle grote Europese landen met bevaarbare binnenwateren en daarbuiten.

In het belang van de rechtspraktijk en de toekomstige autonome interpretatie van de overeenkomst zijn de onderhandelingen die tot de sluiting ervan hebben geleid, gedocumenteerd.

Klik op de afbeelding om het boek te bestellen. 

Festschrift Resi Hacksteiner
“A voyage through the Law of Inland Shipping”

De bijdragen in dit Festschrift behandelen diverse onderwerpen van het binnenvaartrecht. Aan de auteurs die aan deze feestbundel hebben meegewerkt werd gevraagd hun bijdrage aan te leveren in het Nederlands, Engels, Duits of Frans, alle vier talen die Resi beheerst. Voor u ligt het resultaat van hun arbeid. De redactie hoopt dat de lezer evenals de jubilaris deze met vrucht en met plezier zal consulteren, en is ervan overtuigd dat dit Festschrift een waardevolle bijdrage zal vormen aan de rechtsliteratuur over het binnenvaartrecht.

Mail naar info@ivr-eu.com om het boek te bestellen voor € 50,00 incl. btw.

Technische publicaties

File

Language

Download

Size

Technisch nieuws

Certificatieplicht

Per 1 januari 2019 geldt een certificaatplicht voor:- drijvende werktuigen ongeacht lengte;
– pleziervaartuigen van 20 meter of langer, of van 100 m3 (lengte x breedte x diepgang) of meer.

Zorg dat u het binnenvaartcertificaat tijdig aanvraagt; mis de boot niet!

Bron: Inspectie Leefomgeving en Transport 

Volg ons

Blijf op de hoogte van alle IVR nieuws! Discussieer mee op LinkedIn, volg ons op Twitter en lees onze laatste publicaties op het gebied van techniek, wetgeving en andere actuele binnenvaart gerelateerde onderwerpen.